Hvad er fedtfrysning?

Er du på udkig efter en ikke-kirurgisk måde at reducere fedt på specifikke områder af din krop? Hvis ja, så er du måske interesseret i at lære mere om fedtfrysning. Fedtfrysning er en proces, der afkøler fedtceller til det punkt, hvor de ødelægges uden at skade det omkringliggende væv eller hud. Læs videre for at få mere at vide om denne banebrydende procedure.

(Informationer hentet fra bodyshape-esbjerg)

Hvordan virker det?

Processen med fedtfrysning, også kendt som cryolipolyse, fungerer ved at målrette og afkøle visse områder af uønsket fedt på kroppen. Det målrettede område afkøles til ca. 40°F ved hjælp af en specialiseret applikator. Dette får de målrettede fedtceller til at krystallisere og dø af, og de bliver derefter naturligt omsat i løbet af flere uger efter behandlingen. Da processen ikke beskadiger andre væv eller hud i området, er der ingen nedetid nødvendig for genopretning efter behandlingen.

Hvilke områder kan behandles?

Fedtfrysning kan bruges til at målrette genstridige fedtlommer på næsten alle områder af kroppen. Almindelige områder, hvor folk vælger at få fedt frosset, omfatter maven, lårene, armene og kærlighedshåndtagene. Proceduren virker bedst på dem, der har en relativt god muskeltonus, men som stadig kæmper med genstridige fedtlommer, der ikke reagerer godt på diæt og motion alene.

Er der nogen bivirkninger?

De fleste patienter finder, at de oplever minimale bivirkninger ved behandlinger med fedtfrysning. Nogle almindelige bivirkninger omfatter rødme og hævelse omkring det behandlede område samt lidt mildt ubehag under og umiddelbart efter behandlingen, såsom prikken eller følelsesløshed i det berørte område. Disse bivirkninger bør aftage inden for få dage efter behandlingen, og de fleste patienter har ikke brug for yderligere restitutionstid ud over den tid, der er nødvendig for rutineaktiviteter efter behandlingen.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top