Hvad er frimurerne egentlig?

Frimureriet er en af verdens ældste og største broderlige organisationer. Blandt dens medlemmer har der været konger, dronninger, præsidenter, premierministre, dommere ved Højesteret, erhvervsledere og astronauter. Organisationen har hovedkvarter i Washington, D.C., og dens medlemskab er åbent for mænd af alle racer og religioner, som tror på eksistensen af et Højeste Væsen. Frimurerne mødes typisk i grupper kaldet loger, som er styret af et sæt gamle ritualer og love. Organisationen er filantropisk af natur, og dens medlemmer bidrager ofte til velgørende formål som katastrofehjælp og stipendier. Frimureriet har også en stærk forpligtelse til personlig udvikling, og mange loger tilbyder programmer om emner som selvforbedring, etik og lederskab. På trods af sin globale rækkevidde og lange historie er frimureriet stadig en stort set hemmelighedsfuld organisation, og der hersker megen mystik omkring dens oprindelse og formål. Ikke desto mindre er den fortsat en vigtig kraft i medlemmernes liv og i verden som helhed.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top