Guitarist og sanger

Jimi Hendrix blev født den 27. november 1942 i Seattle, Washington. Fra en tidlig alder viste han en passion for musik og for at spille guitar. Efter at have droppet ud af high school meldte Hendrix sig til hæren og blev udstationeret i Tyskland. Her mødte han nogle af de mest berømte musikere i verden og begyndte at spille med dem.

I 1966 tog Hendrix til New York City, hvor han hurtigt blev populær som guitarist og singer-songwriter. Hans unikke stil og utrolige talent gjorde ham hurtigt til en af de mest efterspurgte kunstnere i branchen. Han udgav sit første album i 1967 og fortsatte med at indspille flere andre inden sin død i 1970.

Hendrix anses af mange for at være en af de største rockguitarister gennem tiderne. Hans musik har påvirket generationer af kunstnere og er fortsat populær den dag i dag. Han blev optaget i Rock and Roll Hall of Fame i 1992 og i UK Music Hall of Fame i 2005.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top