Den gode balance

Sænk tempoet og bliv mere nærværende


Det moderne liv er hektisk, og der er mere end rigeligt at se til både i arbejdslivet og i privatlivet, hvor alle gerne vil have deres del af dig. Det kræver noget, at kunne honorere på alle af livets fronter, hvor forventningerne til en er konsekvent høje, og det kan nemt tage pusten af selv de bedste og de stærkeste. Livet er dit eget ansvar, og dit liv er de valg, som du nu engang træffer hver eneste dag bevidst eller ubevidst. At tage en time out fra tid til anden, hvor du lige kommer ned i gear, og reflekterer over om du nu også befinder dig der, hvor du bør være, det er guld værd at gøre, og det er med til at sikre, at det er dig, der har styringen i dit livet og ikke bare tilfældighederne og omgivelserne. I og med at vi kun lever en gang, så gælder det om, at leve et liv, der giver mening, og som er med til at berige dig.

admin

admin

Top