Væghængt reolsystem fra cday

Ikke alt for meget på gulvet, der gør rengøringen besværlig, derfor elsker jeg disse reolsystemer der kan hænge på væggen. Det har været svært at finde et godt sted at finde de ting jeg søgte efter som kunne hænge på væggen, og som passede ind i min smag og lejlighed. Det lykkedes efter et stykke tid, da cday.dk dukkede op ved mine søgninger på internettet. Nu kunne jeg endelig få sammensat en reol og vinreol der passede ind i mit. Min gamle vinreol kom væk fra gulvet, og kom op at hænge på væggen, og det fungerer bare helt perfekt, for jeg fandt et sted hvor der ikke kom direkte sollys ind på mine vinflasker. Min store klodsede bogreol blev også hurtig skiftet ud med væghængte hylder, som kunne sættet forskudt af hinanden på væggen.

Reolsystem på væggen

Nu hvor jeg har fået min stue på plads, så skal jeg i gang med mine 2 andre værelser, hvor jeg også gerne vil have frigivet noget gulvplads. Jeg har fået en del inspiration fra cday hjemmesiden, og ved at det er en slags system, kan jeg jo sammensætte det lige som jeg vil, købe flere elementer hvis nødvendigt. De er enkelte at samle og hænge op, og for mig ser de rigtig smarte ud. Så kan jeg godt lide at det er et dansk design og at det er produceret i Danmark. Jeg fik mine varer leveret hjem til og fik fri fragt – det var nemt og hurtigt, og jeg fik en god kundeservice.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top