Sexlegetøj til det nysgerrige par der elsker at lege.

Er jeres sexliv blevet kedeligt?

Kilder det ikke længere i maven når du kigger på ham? Er hun måske ikke helt så lækker at kigge på mere, som hende den nye på kontoret?

Så er der nok gået for meget hverdag i jeres sexliv. Det er skadeligt og ødelæggende for jeres forhold. For selvom vi siger, at sex ikke er alt, så betyder det rigtigt meget.

Når sexlivet fungerer, så fylder det 10 %. Når sexlivet ikke fungerer fylder det 90 %. Det er værd at huske på, når man igen og igen skubber problemet foran sig, fordi man ikke ved, hvordan man kommer ud af den onde og kedelige cirkel.

I kan rette op på et ødelagt sexliv

Men det kræver en ændring i det I plejer at lave. I det i altid har lavet. Der skal nyt til og sexlegetøj er rigtigt godt til at få startet legen igen. For sex er leg. Og leg kræver nogle gange legetøj. Sexlegetøj til par er en sjov måde at finde hinanden på igen. Joyful.dk er Danmarks frækkeste sexshop og de har sexlegetøj til alle mulige former for leg. Det er bare at vælge jeres legetøj til jeres leg.

I skal måske bruge lidt tid til at finde hinanden igen. Muligvis opdage nye sider af hinanden. Men det er alt sammen spændende og det var netop spændingen, der manglede.

Gensidig tillid og respekt er vigtige begreber for et par, der eksperimenterer med sexlegetøj.

Find hinanden og find dig selv. Øvelse gør mester. Pludselig kilder det igen alle de rigtige steder ved synet af din partner.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top