Online sprogkurser

I gamle dage hed det en korrespondent, der sad og oversatte tekster – nu sker det online, men de mennesker der skal oversætte, må jo have taget den samme eksamen eller en tilsvarende som vores daværende korrespondenter. Els-com.dk oversætter ikke bare, men afholder også sprogkurser i dansk, engelsk og tysk – alt efter hvilket behov der måtte være. Det er selvfølgelig vigtigt at ens brochure er skrevet rigtigt på det sprog man nu skal have det skrevet på – men det er også vigtigt at man kan forstå sine medarbejdere, hvis man har ansat nogle med et fremmedsprog.

Internationalt arbejde / kommunikation

Der er mange større virksomheder der også har filialer i udlandet, her skal der så foregå en kommunikation på tværs af landegrænser, og vigtigheden af at man kan tale og forstå hinanden er yderst vigtigt for både produktionen, økonomien, men også for løsning af opgaver og trivsel. Els-com tilbyder effektiv kommunikation, der er fleksibel, og som er baseret på erfaring og faglighed. Nogle gange har vi udlændinge som skal studere i landet, og her kunne det være en fordel at give disse studerende en kursus i dansk.

Min svigersøn, har gennem rigtig mange år arbejdet på tværs af mange forskellige lande, de fleste gange har han kunne klare sig med sit engelsk, men der er tider, hvor han gerne ville have kunnet begå sig med det tyske sprog også – disse mennesker der mener det er nok med engelsk kan til tider blive overrasket over hvor meget der tabes på gulvet på grund af sprogbarriere.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top