Nordisk Osteopati: vælg den rette behandler

Hos Nordisk Osteopati osteopati behandler vi alt fra en forstuvet ankel til komplicerede længerevarende smerteproblematikker. Vi tilbyder en grundig og kompetent behandling, hvor vi betragter alle de elementer, der kan have indflydelse på dit problem. En behandling består af det bedste fra både osteopati og fysioterapi, og vi deler vores viden og erfaring på tværs af alle vores klinikker til gavn for vores patienter.

Vores krop har en fantastisk evne til at reparere sig selv. Kommer vi til skade eller udvikler vi skavanker, løser kroppen det ofte selv. Men hvis smerter eller skavanker varer ved, har du brug for hjælp. Jo længere tid du går med dine problemer, des mere besværligt kan det være at komme af med dem igen.

Hvad kan vi tilbyde?

Vores klinikker tilbyder fysioterapi og osteopati, hvor du kan vælge den rette behandler alt efter dine behov og skavanker.

Fysioterapi på Frederiksberg

Vores fysioterapeuter giver dig en høj faglig vurdering af din skade og et genoptræningsforløb. De er alle autoriserede og har mange års erfaring med diverse problematikker. Uanset om du er faldet på cyklen, har fået en løbeskade, kommet til skade under træning eller er faldet på fortovet, kan vores fysioterapeuter hjælpe dig videre. De har en opdateret viden om bevægeapparatet og kroppens sammenhæng, og et eventuelt genoptræningsprogram vil tage højde for dette.

Osteopati på Frederiksberg

Vores osteopater giver en faglig vurdering ud fra et helhedsorienteret syn. De er dygtige til at se sammenhænge i kroppen og påvirke alle systemer. Hvis du har prøvet andre behandlingsformer uden held, kan osteopati være vejen frem. Vores osteopater kan ofte hjælpe, hvor andre metoder har fejlet, og de sikrer, at du kommer videre i dit behandlingsforløb.

Garanti for effekt?

Vi mener, det er vigtigt at være ærlige. Vi lover aldrig at løse alle problemer, men vi yder altid en grundig og kompetent undersøgelse samt individuel behandling. Vi betragter alle aspekter af din krop og søger efter alt, der kan bidrage til, at din krop fungerer bedst muligt igen. Hvis vi vurderer, at det ikke længere er vores opgave, hjælper og vejleder vi dig videre, så godt vi kan.

Hvis du ønsker mere information om de problematikker, vi møder i vores arbejde, er du velkommen til at læse mere på vores hjemmeside.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top