Hold ferie på Filipinerne

Få lande kan prale af en smukkere feriedestination end Filippinerne med sine imponerende strande og bemærkelsesværdige kultur. I Filippinerne er ferier en tid med glæde, og mange af landets religiøse festivaler er kendt for farverige processioner og gadefester. Fra midten af januar til midten af februar oplyser særlige fester gaderne til ære for Santo Niño eller Jesusbarnet. Novenaen eller den hellige messe i ni dage markerer starten, som efterfølges af en fest, der giver lokalbefolkningen mulighed for at nyde traditionelle retter som pancit, balut og adobo, mens de spiller filippinske spil. Næsten alle kommuner holder deres egen fiesta, og det er nemt at købe lokale kunsthåndværk. Påskesøndag er en anden virkelig speciel begivenhed, hvor kristne kommer i massevis for at fejre Jesu opstandelse – denne gang handler det om sjove aktiviteter på badebyer over hele landet. Intet besøg på Filippinerne under sådanne lejligheder ville være komplet uden at opleve “Pahiyas Festival”, som primært er blevet fejret siden middelalderen til ære for San Isidro Labrador, som menes at være landmændenes skytshelgen og bad om en god høst fra sine tilhængere. Ved at opleve denne festival får man et glimt af den blandede kultur, der indgår i overholdelsen af disse religiøse ceremonier, hvor man kan smage forskellige smagsoplevelser fra hvert hjørne ved at prøve klassiske delikatesser, der tilberedes i hele nabolaget med musik i baggrunden fra indfødte folk sammen med baggrund af papmaché og hjemmedekorationer med lerornamenter, der afspejler lokale kulturelle påvirkninger.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top