Skiferien sæsonen ebber ud for i år

Kom afsted for sidste gang i 2022


Os der er vilde med ski, vi fristes til lige at komme afsted en aller sidste gang for i år, inden vi pakker skiene væk. Endelig har vi kunnet rejse efter to lange år med en corona-pandemi, der på et tidspunkt så ud til aldring nogen ende ville få. Heldigvis er vi ovre det, og verden er igen åben for os, så det er bare med at benytte sig af det. For nogle af os er skiferien årets absolutte højdepunkt, for andre er det sommerferien hvor man daser ved stranden og få en kæmpe hygger. Lige meget om det er det ene eller det andet, der taler til dig, så er det bare med at få booket en tur, og det er årets sidste skiferie eller en kommende sommerferie, så er det med at sætte sig til tasterne og finde destinationen, så man har noget at glæde sig over og se frem til. Det gør det nemlig lige lidt nemmere, at komme igennem den travle hverdag.

admin

admin

Top