Det gode berigende liv

Lev livet mens du har det


Når man tager i betragtning, at vi så vidt vi ved kun lever en gang, så gælder det bare om at presse al saften ud af livet, og fylde det med de bedste oplevelser, så man rent faktisk får noget ud af livet. For livet er en dyrebare størrelse, som vi givet vis ikke skelner så mange tanker i hverdagen, hvor programmet er tæt pakket med pligter der skal udføres både på arbejdspladsen og derhjemme. Man kan meget nemt komme til at tage livet for givet, eller det der med, at man ikke er bevidst omkring, hvad det er for et liv man gerne vil leve, og at det først går op for en, når det er for sent at vende skuden. Så det er klogt, at tage en checker eller en status fra tid til andet på tilværelsen, og om man befinder sig der, hvor man gerne vil være, der hvor tingene går op i en højere enhed, og hvor man rent faktisk får forløst ens potentiale.

admin

admin

Top