Det kan være svært at forklare ens kiropraktor, hvad der er galt

En del af os er gode til at gå til vores Kiropraktor Aalborg, hvis det er denne, som vi frekventerer, og ellers er det jo en anden, når kroppen ikke helt virker, som den skal.
Det kan være fordi, at man har et problem med kroppen, som der har været der længe, hvor man ved, at det nogle gange kommer igen, så man skal have set på det.
Det er ikke med sædvanlige mellemrum, at det problem opstår, men man kender symptomerne så godt, at man ved, hvornår det er ved at gå i gang, så man må se at komme afsted, inden det begynder at blive for meget, så man dårligt kan være i sig selv og for eksempel gå på arbejde.
Så kan der være dem, som der er igennem et behandlingsforløb med deres kiropraktor, fordi de har været i en ulykke, eller der er sket en overbelastning af kroppen, hvor man har set det samme før, og man ved, hvad det er, som der skal ske, så man kan komme i bedring,
Men det var ikke så simpelt til at begynde med.

Man skal sige det til ens kiropraktor, som det er

For man begyndte bare at mærke noget mærkeligt i ens krop, som der ikke føltes, som det skulle, og man regnede ellers med, at det ville gå væk af sig selv. Det var ikke noget, man havde mærket før.
Men det blev langsomt bare værre, så man gik til ens egen læge, for man vidste ikke, hvad man ellers skulle gøre.
Vedkommende kunne godt se, at du var i smerter, så du blev henvist til en kiropraktor, der kunne se på det.
Det er her, man ville ønske, at kroppen kunne tale for sig selv, for man har svært ved at forklare, hvor det helt præcist gør ondt, så man er nødt til at have kiropraktoren til at rykke rundt på kroppen for at se, hvor det reelt set gør ondt.
Man kan jo ikke med sikkerhed sige, hvad der har forårsaget det, så man er nødt til at prøve at regne sig frem til, hvad problemet egentlig er med kroppen.

admin

admin

Top