Spis let og bliv en sundere udgave af dig selv

Spis mere fornuftigt


En du også lidt for glad for de søde sager og alle de fødevarer, der er ikke er sunde for os i store mængder, og kunne du godt tænke dig, at få gjort noget ved den kurs, som du alt for længe har lagt ind på, så er det da bare med at komme i gang med at træffe nogle bedre og sundere kostvalg. Du er hvad du spiser, det er der et ordsprog der siger, og det er så sandt, som det er sagt. Det hele begynder med hvad du vælger at komme i munden, det er ikke nogen raketvidenskab, der her er tale om, det er ene og alene valg af fødevarer. Hvis man kører en rutine og en hverdag, der er baseret på en fornuftig livsstil når det kommer til kost og motion, så er der bestemt plads i regnskabet til, at man kan skeje lidt mere ud i weekenden. Man behøver på ingen måde at leve helligt, det kommer der som regel ikke noget særlig godt ud af, det handler om balance.

admin

admin

Top