Ferietips

Vær forberedt på lidt af hvert


Selvom man skal på en daseferie, og væk fra det hele for en kort stund, så gør det jo ikke noget, at man også har noget pænt tøj med, så man kan komme ud og rundt om aftenen. Det er ikke sikkert, at du behøver at pakke et slips til turen, alt efter hvor dyre restauranter du forventer at besøge, en skjorte og et par pæne bukser er i de fleste tilfælde rigeligt, ligesom en pæn lang kjole gør det for kvinderne. At rejse er skønt, det siges, at man sådan rigtig lever, når man rejser, og det kan man også godt sige. Man mærker i hvert fald livet på en helt anden måde, end når man befinder sig i ens velkendte travle hverdag, hvor man skal have enderne til at mødes på daglig basis. Forkæl dig selv og din partner med en rejse til et skønt sted, hvor I kan slappe af, nyde tilværelsen og hinanden, det er guld for en selv og for jeres forhold.

admin

admin

Top