Buk dig ned og saml skrammel op man finder

Befinder man sig meget ude i naturen, og ser man noget skrald ligge og flyde, kan man ryste nok så meget på hovedet over, hvad folk vælger og tillade sig selv i dag som man vil. I sidste ende bliver man nød til at samle det skrald op, for hvem har ellers tænkt sig at komme og gøre det? Et land som Danmark er meget renligt i forhold til så mange andre, og det ligger vitterligt og flyder i gader og stræder, strande og så videre nogle steder.

Så hvis man gerne vil gøre en god gerning, som man ved kommer til at lette presset for miljøet, er det helt klart også noget som man bør overveje at gøre noget mere. Jo flere der er opmærksomme på det og håndhæver det, jo hurtigere kommer man af med den indstilling og adfærd der siger at man kan tillade sig og svine i naturen. Det ville være store fremskridt, hvis man kunne få alle til at stoppe med det i første omgang som fremskridt.

admin

admin

Top